ENDELIG FRI

Et kurs i stressmestring

22. september har jeg oppstart på 12 ukers kurset «ENDELIG FRI» på Eureka Kiropraktikk Sandvika. Det er for DAMER 40-60 år som har et sterkt ønske om å endre noe i livet sitt for å føle seg bedre, få mer energi, oppleve mindre stress, ha mer overskudd og rett og slett føle seg FRI!


  • Føl deg FRI  til å være den du er og gjøre det som gir deg energi og glede og styrker din helse. Føl deg FRI fra (gi slipp på) det som begrenser deg.

  • Individuell sparring med meg slik at du får hjelp og veiledning til akkurat det DU trenger og har behov for i din prosess.

  • Gruppesamtaler, der vi snakker om ulike temaer som er viktig for å endre vaner og optimalisere helsen.

Overgangsalderen er starten på noe nytt som kan bety at du kommer ut på den andre siden som en modnere og modigere utgave av deg selv. Fylt med energi, positivitet og selvtillit til å være litt mer «ego-sentrert». Til å leve og være mer som du egentlig er, som du selv vil og lengter etter og ikke etter hvordan andre forventer at du skal leve og være. Overgangsalderen er en utrolig spennende og inspirerende reise.

Både under og etter overgangsalderen er det viktig å ta ekstra godt vare på helsen, spesielt med tanke på benskjørhet og hjerte pga nedsatt østrogenproduksjon. Forskning viser at regelmessig trening, både styrke og kondisjon, bidrar til å  redusere de psykologiske symptomene man forbinder med overgangsalderen som f.eks. stress, humørsvingninger, angst og depresjoner. Kroppen din kan - bruk den og den vil takke deg!

På bloggen skriver jeg om det jeg synes er viktig i forhold til overgangsalderen for å kunne redusere overgangsplager og ha best mulig livskvalitet. Vi påvirkes i stor grad av både det vi spiser, hvordan vi bruker kroppen, hva vi tenker og hvilke holdninger vi har har til det som dukker opp i livet. Det er også viktig hvem vi omgir oss med og hva vi fyller livet med. Jeg er opptatt av å tenke på kropp og helse på en helhetlig måte der vi selv kan påvirke på alle områder.

Få GRATIS inspirasjon til frihetsfølelse, energi og overskudd!

Registrer deg her

slik at du kan motta tips til trening, kosthold, søvn og stressmestring - samt invitasjon til arrangement eller online foredrag rett i innboksen din.

Jeg lover at jeg ikke kommer til å spamme din innboks og jeg kommer heller ikke til å dele din e-post med andre. Du kan melde deg av igjen når du ønsker det.

© Copyrights by SMIL for helse. All Rights Reseved.