Overgangsalderen er starten på noe nytt som kan bety at du kommer ut på den andre siden som en modnere og modigere utgave av deg selv. Fylt med energi, positivitet og selvtillit til å være litt mer «ego-sentrert». Til å leve og være mer som du egentlig er, som du selv vil og lengter etter og ikke etter hvordan andre forventer at du skal leve og være.

Overgangsalderen er en utrolig spennende og inspirerende reise, bare man tør å åpne opp for egne kanaler, ta inn nye energier og erkjenne sine egne behov.

Både under og etter overgangsalderen er det viktig å ta ekstra godt vare på helsen, spesielt med tanke på benskjørhet og hjerte pga nedsatt østrogenproduksjon.

Forskning viser at regelmessig trening, både styrke og kondisjon, bidrar til å  redusere de psykologiske symptomene man forbinder med overgangsalderen som f.eks. stress, humørsvingninger, angst og depresjoner. Kroppen din kan - bruk den og den vil takke deg!

På bloggen skriver jeg om det jeg synes er viktig i forhold til overgangsalderen for å kunne redusere overgangsplager og ha best mulig livskvalitet. Vi påvirkes i stor grad av både det vi spiser, hvordan vi bruker kroppen, hva vi tenker og hvilke holdninger vi har har til det som dukker opp i livet. Det er også viktig hvem vi omgir oss med og hva vi fyller livet med. Jeg er opptatt av å tenke på kropp og helse på en helhetlig måte der vi selv kan påvirke på alle områder.

Få GRATIS inspirasjon til en bedre overgangsalder!

Registrer deg her

hvis du ønsker en bedre overgangsalder med færre symptomer, god selvfølelse og  energi til å gjøre morsomme ting.

 

Du vil motta tips til trening, øvelser, kosthold og artikler samt invitasjon til arrangement eller online foredrag rett i innboksen din.

Jeg lover at jeg ikke kommer til å spamme din innboks og jeg kommer heller ikke til å dele din e-post med andre. Du kan melde deg av igjen når du ønsker det.

© Copyrights by SMIL for helse. All Rights Reseved.